Ta hjälp av en begravningsbyrå i Stockholm

Att ta farväl av en anhörig är aldrig lätt och det är oftast väldigt svårt att veta hur du kommer reagera. Oavsett om det sker plötsligt eller om det varit på gång under en period är det jobbigt. Mycket ska fixas under kort tid som pappersarbete och praktiska saker men det är inte alltid orken finns. Det är då begravningsbyrån http://soderquists.se/ kommer in och ger dig det stöd och hjälp du behöver.

Välj mellan olika alternativ
Du kan välja själv att antingen få hjälp med endast delar av begravningen eller hela. Då det inte händer allt för ofta att du behöver ordna en begravning kan det vara svårt att känna till allt som behöver fixas. När du tar hjälp av en begravningsbyrå får du valmöjligheter på hur begravningen kan gå till. Det är även viktigt att ta hänsyn till den avlidnes önskemål om det finns några skrivet.

Kontaktuppgifter till begravningsbyrån
Med dagens teknik kan du nu boka begravning och rådgivning online. Här kan du få ett hum om vilka priser det är som gäller. Efter en beställning blir du kontaktad där ni går igenom de val du har gjort. Du kan till exempel klicka i vilket alternativ du föredrar, med ceremoni eller utan. Efter att du har klickat i alla val får du upp en beräknad kostnad. Om du hellre vill ha personlig rådgivning innan du beställer en begravning går det lika bra. Du når huvudkontoret på nummer: 08-743 08 95 måndag – torsdag mellan klockan 8.30-16.30 samt fredagar från klockan 08:30 till 16:00.

About admin